Szolgáltatásainkkal az Önöknek megfelelő megoldásokat kínáljuk.Szeretnénk az Önök vállalkozásának részesei lenni és kiválóságot ajánlani, mint partnerek.

Belföldi és nemzetközi szállítmányozási szolgáltatások

Embereink, flottánk és szolgáltatásaink által lefedjük ügyfeleink belföldi és külföldi szállítmányozási igényeit.

Luar_servicii_1 (1)

Általános áru szállítása

A 90 pótkocsi, normál 90 és mega 100 köbcentis teljeségében lefedjük megrendelőink igényeit. Szállítmányozunk teljes rakomány (FTL) vagy részrakományt (LTL). Biztonságban és időben teljesítjük ügyfeleink által kért, gépipari, általános árú, raklapos vagy ömlesztet árú szállítását.

Részrakomány (LTL)

Részrakomány esteében, amikor nincsen szükség egy teljes kamionra, előnyt hozhat a részrakomány szállítás mert: rövid a szállítási idő, kevés rakodási procedúra (rakodás/lerakás)és a költségek hatékonysága. A legjobb árajánlatot kínáljuk ezen szállítmányok részére.

Luar_servicii_2 (1)
Luar_servicii_3

Spot szállítmány-One way

Az egy irányú szállítmány esetén a Luar megfelelő ár és értékben biztosítja szolgáltatásait ügyfeleinek. Az Önök sikere a mi sikerünk is.

Ellenőrzött hőmérsékleten és kampós szállítás

A romlandó áru különleges, hőmérsékleti, páratartalmú és szelőzési feltételeket igényel. A Luar pótkocsik mindenben megfelelnek e kritériumoknak, (2014-2015 gyártási év) ezáltal mindek követelmények megfelelnek. Az árukat a -30, 0, +30 fokos tartományban szállítjuk sima hűtős és kampós kivitelű pótkocsival melyek minimum 500 kampóval vannak ellátva. Gépkocsivezetőink el vannak látva a szükséges tapasztalattal és tudással, hogy el tudják látni ezen szállításokat.

Luar_servicii_4
Luar_servicii_5

27 tonnás limittel való intermodáslis szállítmányozás

Ezen részleg működése 2005-ben indult el, jelenleg, több mint 50 mozgatható doboz és konténer áll rendelkezésünkre. Az intermodáslis szállítmányozás jelentős részét teszi ki a Luar tevékenységének. Ennek érdekében beszereztünk egy 45 tonna teherbírású darut a konténerek rakodására. Versenyképes árakon, ajánljuk ezt a szállítmányozási lehetőséget.

ADR szállítmányozás

Luar ügyfelei részére biztosítja a 2015.01.01-től érvényben levő Európai Egyezmény szerinti ADR, veszélyes áru szállítmányozását. 1. Robbanóanyagok és tárgyak, 2. Gázok, 3. Gyúlékony folyadékok, 4.1. Gyúlékony szilárd anyagok, önreaktiv anyagok és szilárd érzéketlenitet robbanóanyagok, 4.2. Öngyulladásra hajlamos anyagok, 4.3 Vízzel érintkezve gyúlékony gázokat fejlesztő anyagok, 5.1 Gyújtó hatású (oxidáló) anyagok, 5.2 Szerves peroxidok, 6.1 Mérgező anyagok,6.2 Fertőző anyagok, 7. Radioaktív anyagok, 8. Maró anyagok, 9. Különféle veszélyes anyagok és tárgyak. 30 darab ADR tanúsítvánnyal rendelkező gépkocsivezetővel és kamionnal rendelkezzünk.

Luar_servicii_6
Luar_servicii_8

Coils tekercsek szállítására alkalmas pótkocsival való szállítmányozás

Luar 30 darab acél henger, fém tekercs és kábel szállítására alkalmas pótkocsival rendelkezik. A pótkocsik felépítése alkalmassá teszi nagy terhelés elbírására. Ez a megoldás remek lehetőséget biztosit a ponyvás általános árú és a tekercsek kombinációjának tökéletes szállítására.

Speditőri ház

casa_expeditii

Saját flottánkon kívül munkánkat 50 megbízható alvállalkozó segíti amelyek mindenben megfelelnek cégünk követelményrendszerének. A fuvarmegbízásokat feléjük csak az ügyfeleink belegyezésével engedjük át alvállalkozóinknak.

Folyamatos diszpécseri szolgálat

luar_dispecerat

A hét minden napján 24/7-ben biztosítjuk ügyfeleinknek számára diszpécseri szolgáltatásunk. Válaszaikat románul, magyarul, németül, olaszul, franciául és spanyolul kaphatják meg.

A flotta GPS általi követése

Luar_servicii_9

Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos Önöknek , ajánlatunk tartalmazza az áruk valós időben való követését. Minden egyes kamionunk GPS nyomkövetővel van felszerelve és 24 órás szolgálat biztosítja ezek követését.

webeye

Technikai támogatás

Luar_servicii_10

Saját mobil és fix javító műhellyel rendelkezünk melyek alkalmazottai magas képzetséggel rendelkeznek. Annak érdekében, hogy elkerüljük az estleges szállítmányozásban fellépő késéseket, szerződésben állunk több külföldi service hálózattal, amelyek többek között a hűtős aggregátok szerelésében is segítenek.

Köszönjük a bennünk vetett bizalmát.